Søg

Luk
Vi fandt resultater for

Menu

Luk

Om os

Vi tager ansvar for at passe godt på passagerer, tog, stationer, tunneller, skinner og tekniske systemer - 24 timer i døgnet og året rundt.

Vi er Metro Service

Metro Service varetager drift og vedligehold af Metroen i København og driften af Letbanen på Ring 3.

Vores arbejde er baseret på mere end 700 engagerede medarbejdere i Danmark, der hver dag gør en ekstraordinær indsats, så passagererne kommer trygt og sikkert frem til tiden.

Metro Service har over 20 års erfaring med drift af førerløs metro. Vi har ansvaret for 30.000 daglige afgange i Metroen, og vores dygtige medarbejdere servicerer hver dag i gennemsnit 300.000 passagerer.

Vi skal drive Letbanen på Ring 3, og inden opstarten ansætter vi op mod 180 letbaneførere, teknikere og kontrolrumsoperatører til kontrol- og vedligeholdelsescenteret i Glostrup. Som ét samlet Metro Service har vi en stærk og erfaren driftsorganisation i ryggen, når vi skal mobilisere til Letbanen.

Vi er en virksomhed i vækst, og hver måned siger vi velkommen til nye kollegaer, der har lyst til at arbejde med at levere gode kundeoplevelser, håndtere komplekse tekniske systemer og sikre høj driftssikkerhed.

Vil du vide mere om Metro Service?

Klik på billederne herunder, hvis du vil vide mere om os.

Whistleblowerordning

Metro Services whistleblowerordning er skabt for at gøre det muligt at gøre Metro Service opmærksom på lovovertrædelser og andre alvorlige forhold på en sikker og fortrolig måde.